• 1
  • 2
  • 3
当前位置: 部门首页>>新闻动态>>通知公告>>正文
因公临时出国(境)信息公开表(2017-54)
2017年09月19日   审核人:

因公临时出国(境)信息公开表(2017-54

组团单位名称(全称)

宁夏大学

出访任务

应邀参加以“亚洲国家生命礼仪”为主题的国际学术研讨会。

出访国家或地区及停留时间

马来西亚(槟城),境外停留5天

拟出国时间

2017年10月26日至2017年10月30日

团长

钟亚军

总人数

1人

经费预算

由国家社科规划项目:回族民间文学研究(11XZW029)2011年拨款。

邀请函及邀请单位(人)情况介绍(另附)

马来西亚道教学院和海鸥集团

出访人员基本情况

姓名

性别

年龄

所在单位(全称)

职务

对外 身份

钟亚军

55

宁夏大学人文学院

教授

往返航线

北京-吉隆坡-槟城-吉隆坡-北京

公示方式

和范围

宁夏大学对外合作交流处网站公示

公示时间

2017年9月19日-2017年9月25日(工作日内公示,公示期五天)

说明:1、该团已列入本单位2017年度出访计划。根据相关要求,现予公示。如有异议,可向以下单位进行反映:

自治区纪检委 电话:0951-6669182 6669202 自治区外事办公室 电话:0951-5044661

2、出访行程安排附后。

3、该团出访回国后1个月内,将以同样方式公示出访任务完成情况。

出访行程安排

天数

安排的活动内容

第一天

上午

2017年10月26日离开北京

下午

吉隆坡转机,抵达马来西亚槟城

第二天

上午

参加“南洋九皇信仰文化专题研讨会”。主持人:槟城政府官员与现任议员。

下午

第三天

上午

参加马来西亚槟城联合国教科文化组织文化遗产活动。槟城文化遗产机构协调。

下午

第四天

上午

参加“亚洲国家生命礼仪”国际学术研讨会——主题大会。

下午

分组讨论,本人将在下午的小组谈论中发言

第五天

上午

离开马来西亚槟城,抵达北京

下午

PERTUBUHAN AKADEMI TAOMALAYSIA

79-6-4,Taman Lembah Sungai,Jalan S.P.Chelliah,10150,Penang, Malaysia.

Reg.No.PPM-012-07-26092005

11,September 2017

Prof.Zhong Yajun

College of Humanities

Ningxia University,China

Dear Sirs,

Social Invitation

Ourorganization and Hai-O Group,one the leading public listed group which serve asthe famous societal business in Malaysia, would like to take this opportunityto invite you to have a visit to Penang Unesco endorsed Heritage Site at thefrom27thto 30thof Oct 2017 and have a presentation inour International conference on “ Life celebration of Asian” , as well as anhonored guest for the Nine Emperors Festival,which is one of our Malaysia worldfamous cultural tourism events.

As a societaleducation organization in Malaysia, one of our objectives is to promoting theunderstanding and research of academic works for the benefit of inter-culturaldialogue. The mentioned objective also serves as our key Social Responsible ina multiracial society. Our organization is open to the public and we would liketo establish our international friendship with various organizations in theworld.

As we know,your research has a lot of discussion related with Asian local identity,modernization and sustainable development of traditions, including some of theprojects lead by your good self is long known to us here in Malaysia;therefore, it is our pleasure to invite you as one of our very important guestfor the establishment of further cooperation. Our organization agreed to payfor all your accommodation and inland traveling expenses while you are inMalaysia. We hope that you will reply to us as soon as possible. We are lookingforward to meeting your good self in Malaysia very soon.

Yours Sincerely

____________________________

Chairperson, Prof.Dr. Ong SengHuat(D.litt,Ph.D,MD.)

www. malaysiataoism.org email:info@malaysiataoism.org Tel: +604-2279667

邀请函

尊敬的先生:

我们道教学院和海鸥集团(马拉西亚从事于社会经贸的著名上市集团)邀请您于2017年10月27-30号之间道马来西亚槟城参加关于‘亚洲生命庆祝’主题的国际学术研讨会,并且您将会作为贵宾受邀参加‘九皇节’(马来西亚的世界性级非物质文化遗产活动)

我们作为马来西亚的社会教育型组织,重要目的是通过增进对学术工作的理解和研究来加强文化间的对话交流,并以加强多元化社会文化的研究为重点社会责任之一。我们的组织是面向公众的并且我们愿意与世界上不同组织建立友谊。

我们所知,您的研究有很多关于亚洲区域地位的内容,包括传统文明现代化和可持续发展,以及您领导的一些项目也在我们当地广为人知。因此,我们很荣幸邀请您作为贵宾之一来参与我们的进一步深度合作。我们的组织会承担您在马来西亚访问期间的住宿及落地接待费。我们希望您尽快恢复本邀请函。最后,我们很希望早日在马来西亚见到您。

马来西亚道教学院与海鸥集团

2017年9月11日

关闭窗口
Copyright 2013 宁夏大学国际合作处(港澳台事务办公室) All Rights Reserved. 地址:宁夏银川市西夏区贺兰山西路489号